Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Salopete

Salopetă de damă, ideală pentru noapte, numărul unu în modă, preferat chiar și de fetele noastre Alotex.ro. Este vorba de așa-numitele salopete, îmbrăcăminte dintr-o bucată. Arată grozav și chiar sunt ideale în timpul nopți. Dacă preferați să dormiți în confort, alegeți aceste modele de pijamale. Salopeta este practică și confortabilă.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

71 - 217 Lei

4 produse

Arată grozav și se doarme în ea mai bine. Dacă doriți confort în timpul somnului, alegeți salopeta pentru adulți. Spatele dvs. va fi întotdeauna în cald. Depinde de tine dacă alegi un model elegant din viscoză sau unul crazy cu motive vesele din bumbac de calitate. În plus optic prelungesc silueta.

Salopeta de noapte din viscoză

Viscoza este un material elastic care este alegerea perfectă pentru vară. Am introdus în oferta noastră salopete pentru femei cu bretele elastice, decorate cu dantelă. Materialul elastic și detaliile elastice ajută la îmbrăcarea lejeră și mai ușoare. În salopeta neagră lungă veți arăta întodeauna bine.

Salopeta de noapte din bumbac

Brandul Sensis se mândrește cu salopete pentru femei în versiunea de vară, cu mâneci scurte și pantaloni scurți cu buzunare. Acestea au un decolteu mai larg, deci nu trebuie să fie desfăcute. Cu toate acestea, există și o salopetă cu mâneci lungi pentru femei, care sunt disponibile femeilor care iubesc mini-lungimea. Salopetele populare includ salopete lungi pentru femei cu glugă, buzunare și fixare de la brandul Sensis și Italian Fashion. Puteți alege între fixarea cu clape sau fermoar. Imprimare cu motive vesele.

Halate și salopete ca un set complet

Dacă sunteți în căutarea unui halat de baie ca set complet, nu vă faceți griji că nu o să găsiți. Toate salopetele din viscoză au, de asemenea, halat de viscoză în aceeași culoare. Pentru modelele din bumbac Norveg și Little Star avem halate potrivite, cum ar fi Norveg și Steluțe. În plus, la unele salopete avem în același model și pijamale sau cămăși de noapte.