Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Rochie maternă

Chiar și în timpul sarcinii nu trebuie să renunți la stilul tău preferat de îmbrăcăminte. Rochii de maternitate sunt ușor de păstrat și vă salvează timpul de îmbrăcare. În plus, economisiți bani fără a trebui să cumpărați două articole (pantaloni și tricou pentru femei gravide).

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

116 - 236 Lei

24 produse

Profitați de oferta noastră convenabilă de rochii de sarcină pentru uzul zilnic, precum și ocazii festive. Sunt disponibile atât rochii monocrome, cât și rochii modelate. Oferta noastră modernă la prețuri atractive vă așteaptă.

Rochii materne PeeKaBoo

Pe brandul PeeKaBoo te poți baza. Rochiile sunt creeate cu precizie la detalii. Selecția este variată, culori colorate, croieli atractive. Țesăturile selectate sunt foarte plăcute pe pielea sensibilă a femei în timpul sarcinii.

O altă ofertă de modă pentru femeile însărcinate

Profitați de oferta noastră de îmbrăcăminte și lenjerie pentru femeile însărcinate și nu veți regreta. Doar la noi veti gasi o oferta bună de pret a acestor produse, care se realizează în cea mai înaltă calitate. Pentru cumpărăturile dvs. inteligente , produsele concepute atât pentru sarcină cât și pentru alăptare vor fi minunate. Cele mai populare piese includ cămăși de noapte materne care sunt ideale și în perioada sarcinii dar și la alăptare și pijamale materne. Pentru un mare interes includem în oferta noastră și tunici materne, bluze, colanți și pantaloni, precum și rochii.