Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie intimă gravide

Nu este nevoie să subliniezi cât de mult se schimbă caracterul și nevoile dvs. în timpul sarcinii și alăptării. Dulapul tău trebuie să se adapteze la această perioadă de schimbare, astfel încât tu și copilul tău să fii cât se poate de confortabil, dar în același timp să te simți frumos și tu însuți. Puteți afla mai multe despre sutiene care alăptează în centrul nostru de Consiliere .

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Ambalat
Brand
Prețul

32 - 171 Lei

26 produse

În categoria de lenjerie maternă veți găsi o mulțime de ajutoare mari, datorită cărora nu va trebui să vă faceți griji cu privire la burtica rotunjită sau vă faceți griji despre disconfort în timpul alăptări. Chiloți de maternitate și sutienele pentru alăptare sunt echipamentele de bază ale mamelor.

Lenjerie maternă - ajutor pentru fiecare zi

Alegerea lenjeriei corecte este deosebit de importantă în timpul sarcinii și nu trebuie să o subestimați. Desigur, nu este vorba numai de aspectul, crestăturile care deformează figura și vânătăile urâte, dar și de sănătatea dumneavoastră și a copilului. Este posibil să aveți greață neplăcută, probleme de respirație, dureri abdominale sau probleme ginecologice în timpul sarcinii. Lenjeria maternă selectată în mod corespunzător, care nu presează nicăieri, este respirabilă și cusută cu atenție din materiale de calitate vă ajuta să vă ușurați și să vă simțiți confortabil.

Chiloți materni

În oferta noastră veți găsi chiloți materni de calitate, care se vor adapta perfect trimestrelor sarcinii și vă vor asigura confortul necesar în fiecare zi.

Sutiene materne

Sutienul pentru alăptare este ideal pentru a fi cumpărate la sfârșitul sarcinii, acesta va fi mai confortabil decât sutienele clasice cu armătură și vă servește pentru mai multe luni. Sutienele pentru alăptare sunt o necesitate absolută pentru proaspetele mămici cu siguranță le veți folosi chiar din primele zile. Datorită cupelor detașabile, veți putea hrăni copilul rapid și confortabil nu numai acasă dar și în public.