Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale bărbați

Cunoașteți un bărbat care în mod voluntar ar merge la cumpărături? Noi nu. De aceea ne revine nouă femeilor să cumpărăm pentru parteneri noștri toate necesare, chiar și o pijama de noapte. Selecția unei pijama va fi mai ușoară datorită tabelului simplu de mărimi și datorită pijamalelor pentru bărbați de la producătorii europeni de renume.

Trebuie doar să știi ce preferă partenerul tău. Este o pijama cu pantaloni scurți sau lungi? Îi plac modelele vesele? Sau poate chiar preferă să doarmă într-o cămașă de noapte pentru bărbați? La noi avem de toate pentru toată lumea.

Puteți cumpăra pijamale foarte confortabile pentru bărbați, în ambele variante din materiale de înaltă calitate și la prețuri bune.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

91 - 315 Lei

106 produse

Pijamale pentru bărbați

Bărbații ca și femeile preferă lenjeria intimă de înaltă calitate, așa că am inclus în oferta noastră pijamale de înaltă calitate pentru bărbați din colecțiile italiene Fashion și Taro. Aceste pijamale sau cămăși de noapte pentru bărbați sunt nu numai de înaltă calitate, ci și confortabile și oferă fiecărui bărbat un somn foarte plăcut.

Pijamale pentru bărbați Italian Fashion se pot găsi în oferta noastră în ambele variante - atât cu mâneci scurte și pantaloni scurți, cât și mâneci lungi și pantaloni lungi. Pijamalele și cămășile de noapte pentru bărbați sunt realizate din bumbac de calitate, care va fi apreciat de orice bărbat care știe că bumbacul este cel mai bun material pentru noapte.

Pijamale de calitate pentru bărbați și cămăși de noapte în diferite modele

Fiecărui bărbat îi place calitatea și, mai presus de toate, confortul. Pijamalele noastre vă oferă amândouă în modele diferite și foarte confortabile. Datorită calității înalte a pijamalelor noastre și a tăieturilor chiar și cei mai exigenți bărbați pot alege din oferta noastră de pijamale pentru bărbați.

Pijamalele pentru bărbați din oferta noastră pot servi, de asemenea, ca un cadou practic pentru bărbați pentru orice ocazie și ce este mai bun: în magazinul nostru online alotex.ro puteți cumpăra la prețuri foarte rezonabile.

Bucurați-vă de confort maxim cu pijamalele noastre

Pijamalele noastre pentru bărbați sunt disponibile în câteva modele foarte confortabile pentru a vă asigura un confort maxim. Bucurați-vă de acest confort și cu o cămașă de noapte pentru bărbați. Vă garantăm satisfacția maximă cu pijamalele noastre, pe care le puteți obține la noi la un preț excelent pe care nu îl veți găsi în altă parte.

Pentru a avea un set complet cu pijamale nu uitați de un halat pentru bărbați, potrivit doar pentru dvs.

Nu uitați nici de lenjeria intimă pentru bărbați, pe care o puteți găsi în magazinul nostru online Alotex.

Pijamale bărbați mărimi mari

Avem de asemenea pijamale pentru clienții de dimensiuni mai mari. La noi puteți cumpăra pijamale pentru bărbați de la mărimea 2XL la 6XL, adică. 42-50. Profitați de varietatea noastră unică de pijamale XXL în  modele interesante.

Pijamale de satin pentru bărbați

Pentru interes deosebit am inclus în oferta noastră și pijamale de lux din satin. În prezent avem două modele: Adam (brandul De Lafense) și Charles (brandul Luna). Pijamalele sunt disponibile de la mărimea M la 4XL. Pentru modelul de pijama Adam avem și halat de baie satinat Adam.