Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Tricouri

În plus față de lenjeria intimă, am inclus în oferta noastră câteva tricouri elegante din materiale foarte plăcute. Alege un top de damă decorat cu dantelă din viscoză cu elastan, sau preferați bumbacul. Tricourile de damă din oferta noastră Alotex.ro vor fi utile pentru sport, muncă și petreceri.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

69 - 126 Lei

33 produse

Tricourile noastre sport sunt o soluție excelentă pentru tine. În oferta noastră veți găsi tricouri și bluze foarte elegante din microfibră, viscoză și bumbac de la branduri renumite.

În ultimii ani, tricouri și topuri sunt din ce în ce mai căutate de femei. Puteți alege dintr-o gamă largă de topuri sport pentru femei într-un singur loc. Oferim topuri de diferite tăieturi și culori, în care vă veți simți confortabil nu numai în timpul sezonului de vară, dar, de asemenea, pe tot parcursul anului. Topuri de calitate și originale pentru diverse activități sportive, precum și în viața de zi cu zi. 

Topuri sport pentru antrenamente confortabile

Topurile sportive sunt un tip foarte popular și foarte practic de îmbrăcăminte pe care multe femei și fete le folosesc atunci când merg la un exercițiu de fitness, la zumba sau la orice altă activitate sportivă.

Cu topul și tricoul nostru, fiecare femeie și fată se va simți foarte confortabile chiar și la cele mai exigente exerciții. Topurile și tricourile sport pe care le veți găsi în oferta noastră nu numai că vă vor oferi un confort maxim, dar și datorită ultimelor tăieturi veți arăta foarte elegant și modern. Profitați de reducerile la articole sportive .