Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costume de baie damă

Doriți să vă bucurați cât mai mult de sezonul de vară? În acest caz, cumpărați un costum de baie din magazinul nostru online. În oferta noastră veți găsi costume de baie sport costum de baie o piesă, tankini confortabile sau monokin seducătoare, în toate mărimile, care sunt reale și măsurate. Am hotărât că în acest an timpul petrecut la apă să fie mai plăcut pentru toate femeile. Și astfel, în tabelul cu mărimii este dimensiunea reală a costumului de baie, la costumele de baie bikini puteți alege din diferite dimensiuni ale părți superioare și inferioare pe care le avem în stoc. Sutienele de costume de baie și chiloți se pot combina după preferințele tale. Credem că veți alege dintr-un număr mare de costume de baie de calitate și la prețuri avantajoase!

 

 

 

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Brand
Prețul

30 - 321 Lei

178 produse

Noutăți colecția de costume de baie din acest an

Dorești un costum de baie trendy în care vei fi magică și irezistibilă, dar și IN. Ne-am asigurat că noua colecție de costume de baie va îndeplini cerințele ridicate ale femeilor privind funcționalitatea și aspectul costumului de baie. De aceea, oferim costume de baie de la producători renumiți din țesătură de calitate. Sezonul de vară din aceste an este în spiritul exotic, culori strălucitoare și modele etnice.

Costume de baie pe care trebuie să le aveți

Dacă doriți să fiți trendy în această vară, nu uitați nici de costumele de baie dintr-o singură piesă, cu un model distinct. La modă sunt modelele cu palmieri, flori tropicale și frunze, dar și modele geometrice. Lasă-te inspirat de costumul de baie Sue din colecția noastră.

Monokini cu un model etnic vă pun în evidență silueta frumoasă. Fii sălbatic și nerestricționat pe plajă și în piscina cu costumul de baie Dara ecru.

Bronzarea este mult mai frumoasă în culorile luminoase, care sunt actuale în acest sezon. Favoritul nostru de vară este un costum de baie cu două piese, cu sutien push up Hollywood curcubeu.


Printre noutățile hot ale sezonului de vară este și costumul de baie tankini Estela cu un model de flori exotice. Tankini sunt din ce în ce mai populare, deoarece pot acoperi ușoarele deficiențe ale siluetei.