Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Slip

Deși șortul și boxeri sunt din ce în ce mai populare, chiloți de înaltă calitate rămân o bucată clasică de lenjerie intimă, care nu ar trebui să lipsească din tinuta bărbatului..

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

38 - 99 Lei

16 produse

Slipul confecționat din material modern cu siguranță nu strânge niciunde și vă asigură confortul maxim. Avantajul este că, datorită tăieturi, nu deranjează nici sub blugi slim sau în activități sportive exigente. Cea mai actuală noutate este lenjeria fără cusături, care îndeplinesc toate cerințele pentru lenjerie de corp cu adevărat de calitate pentru fiecare zi. Sunt respirabile, plăcute pe corp, confortabile, dar în același timp perfect potrivite.

Chiloți de înaltă calitate - lenjerie de top pentru performanță

Practicați sporturi performanțe? Încercați chiloții fără cusături Brubeck care combină bumbacul premium, poliamidă și elastan. Chilotul fără cusături laterale și cu elastic confortabil la talie vă vor oferi un confort maxim și un aspect minunat. Dar le veți aprecia nu numai în timpul activităților sportive, ci și pentru confortul extraordinar în timpul evenimentelor sociale, petreceri și uzul de zi cu zi, mai ales dacă preferați chilot cu croi strâmt..

Dacă preferați modelele clasice, încercați tăieturile sportive cu formă anatomică de la Sesto Senso. Bumbac natural, căptușit cu fibre de elastan pentru o potrivire optimă, moale și durabilă. Părților intime oferă în mod fiabil confortul dorit și un aspect bărbătesc.

O selecție largă de chiloți de calitate la prețuri avantajoase

În oferta noastra veti gasi slip elegant în negru, albastru sau alb clasic, la prețuri imbatabile! Nu ezitați și alegeți lenjerie exclusivă pentru bărbați din magazinul nostru online Alotex.ro