Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Neglijeuri - DKaren

În colecția Alotex veți găsi cămăși de noapte confortabile, respirabile și foarte feminine. Avem modele de lux cu lungimi diferite, cu mâneci lungi sau scurte și neglijeuri sexi, decorate cu dantelă, panglici sau fundițe. Toate sunt din materiale de calitate, la prețuri foarte accesibile.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bretele
Lungime

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Mânecuțe

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

69 - 169 Lei

44 produse

Lenjerie DKaren

Marca DKaren a apărut pentru prima dată pe piața europeană în anul 2001. De la începuturile sale, DKaren a început să se concentreze în special asupra producției de produse din satin. Acesta și-a asumat angajamentul și dovedește totuși că este posibilă combinarea cerințelor de calitate superioară cu prețuri favorabile. Lenjeria Alotex importă produsele  DKaren direct de la producător  din anul 2007, de asemenea, aduce cea mai largă ofertă en-gros de lenjerie intimă de satin DKaren pe internet.

DKaren neglijeuri și pijamale de satin

DKaren produce în principal îmbrăcăminte de noapte din satin. În oferta noastră puteți găsi neglijeuri de noapte din satin DKaren într-o tăietură foarte feminină, cu bretele cu lungime reglabilă sau cu mâneci. Oferim neglijeuri de satin într-o varietate de culori, dar și modele. Combinația de dantele are un aspect romantic și perfect feminin. De asemenea, puteți alege din colecție de pijamale din satin care combină pantaloni scurți sau lungi cu maiou sau cămașă cu mâneci lungi sau scurte. Gama unică de îmbrăcăminte de noapte Dkaren este îmbunătățită de pijamale și neglijeuri de noapte din viscoză elastică. Modelele de viscoză sunt o opțiune populară pentru îmbrăcămintea elegantă de noapte.

Halate de baie din satin Dkaren

Colecția Dkaren include și halate de baie din satin care completează perfect colecția de neglijeuri din satin. Halate satinate cu guler, cordon, completate cu dantelă seducătoare, realizată cu mâneci trei sferturi și cu trei lungimi la alegere. Un capitol separat sunt halatele din satin decorate cu model delicat de flori. Modelele se combină perfect cu lenjeria intimă din satin, plăcute la atingere și au un luciu ridicat.

Halate de baie Dkaren

Sub marca DKaren puteți găsi o mare varietate preferată de halate de baie pufoase DKaren cu fire lungi Diana, Eliza. Acestea completează frumos oferta de halate de baie din viscoză sau halate de baie subțiri din viscoză Velma, Marta și Etna. Puteți alege din combinații cu un guler sau o glugă și două lungimi. De asemenea, am inclus în gama noastră și halate de calitate pentru bărbați.

Lenjerie intimă DKaren

Popularitatea crescândă a acestui brand de încredere ne-a convins să ne extindem gama cu lenjerie intimă. Sortimentul DKaren este reprezentat și în categoria lenjeriei de corp: sutiene DKaren, chiloți DKaren, jartieră DKaren.