Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Șort

Dacă preferați în activitățile zilnice cel mai mult confortul, libertatea de mișcare și materialele naturale fără aditivi sintetici atunci alegeți lenjeria de corp de tip șort.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

51 - 81 Lei

28 produse

Șortul de calitate este (spre deosebire de chiloți și boxeri) din bumbac 100%, care se caracterizează prin înaltă respirație și absorbție de transpirație. Ca material pur natural, bumbacul este foarte plăcut și delicat pentru pielea părților intime sensibile. Șortul de bumbac este, ideali pentru uzul casual, precum și pentru activitățile sportive fizice. În plus, puteți să le spălați în condiții de siguranță la o temperatură mai ridicată pentru a vă asigura o igienă maximă. Practic este și șlițul cu nasturi. În oferta noastră veți găsi o gamă largă de modele în toate dimensiunile de la S la 5XL. Dacă, căutați lenjerie de corp supradimensionată pentru bărbați, cu siguranță veți alege în magazinul nostru online.

Șort trendy? Culori vesele, imagini vesele, dungi, carouri

Tot mai populare sunt șorturile clasice cu dungi în nuanță de gri, verde sau albastru, precum și un model elegant de carouri într-o combinație de negru, alb și gri.

Șortul din bumbac de calitate din oferta noastră - cea mai bună alegere pentru bărbații activi!

În oferta noastră veți găsi șort de calitate din bumbac certificat 100%, care respectă standardele stricte ale Germaniei. Datorită materialelor de primă clasă și calității de producție, șortul este rezistent, extrem de confortabil și practic nu numai pentru sport, ci și pentru uzul zilnic. Elasticul moale la talie nu strânge, tăierea prelungită oferă suficientă libertate de mișcare.

La noi va alege fiecare bărbat un model de șort! Avem toate dimensiunile în stoc de la S la 5XL, deci o mare selecție de mărimi supradimensionate.