Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie intimă femei - Wolbar

Poate nu cunoaștem adâncimea sufletului feminin, dar cu siguranță cunoaștem corpul feminin. Știm ce îmbrăcăminte vi se va potrivi, cum să alegeți dimensiunea potrivită a sutienului și chiar să știți cât de importantă este lenjeria confortabilă pentru dvs.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Croială

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Efect modelator
Ambalat
Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

30 - 126 Lei

309 produse

Lenjerie intimă brandul Wolbar

Wolbar este producător de chiloți și tanga de mulți ani. Cerința lor de bază este cea mai înaltă calitate și selecție variată de produse individuale. Aleg cu grijă numai cei mai buni furnizori de țesături, dantele și broderii. Consideră că, controlul consecvent al fiecărei etape de producție și formarea regulată a personalului merită. Marca a dobândit o clientelă europeană cu abordarea sa originală de a prelucra o varietate de modele de lenjerie de corp. Se bazează pe inovarea și creativitatea continuă.

Gamă completă de sortimente Wolbar

Magazinul Alotex este un important dealer Wolbar pe piața cehă. În gama Wolbar veți găsi: chiloți cu talie joasă (colecția Soft și Basic Mini), chiloți clasici, chiloți cu mânecuță, chiloți cu talie înaltă (colecția Basic: Maxi, Midi, Short), chiloți tanga și lenjerie modelatoare într-o varietate de modele tăieturi. Chiloții și tanga sunt fabricate din țesături elastice cu adaos de elastan, adesea cu dantelă ornamentală, sau 100% bumbac combinat cu dantelă (colecția Eco) sau netede (colecția Tahoo) sau cu decorații amuzantă (colecția Funny). Chiloți și tanga sunt realizate în culori populare de bază: alb, negru și corp.

Chiloți și tanga fără cusături Wolbar

Modelele de chiloți de dantelă sunt nu numai foarte elegante, dar și plăcute, brandul Wolbar se concentrează și pe funcționalitate. Acesta este motivul pentru care a inclus în colecțiile sale chiloți cu așa-numita tăiere laser (varianta fără cusături). Este o lenjerie intimă populară deoarece este aproape invizibilă sub îmbrăcăminte și plăcute pe piele. De exemplu: modelele Elia, Eco-em și Nina.

Chilot modelator Wolbar 

Modele uluitoare de chiloți modelatoare sunt disponibile în nenumărate variante. Chilotul modelator (body shape) subțiază figura, formează zona abdominala, șoldurile și fesele, sunt respirabile și invizibile sub haine. În zona taliei sunt benzi de silicon  care fixează și previn alunecarea chilotului. Pentru o idee mai bună a modului în care arată lenjeria intimă, am pregătit pentru tine videoclipuri.

 Modele unice de tanga Wolbar

Tanga de lux realizat în două variante: tanga clasic cu șnur sau brazilian (tanga șort) care dezvăluie partea inferioară a spatelui, dar cu ornamentare pe linia superioară a spatelui, cu o pană mai largă și șolduri accentuate. Modele populare includ Gigua sau Karioka.