Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costume de baie - Self

Bucurați-vă de o baie fără griji și o vară de distracție într-un costum de baie de la Alotex. Am selectat cu grijă noua colecție de costume de baie în funcție de ultimele tendințe, lăsând modelele preferate și adăugând o secțiunea de costume de baie la reducere. În oferta noastră veți găsi nu numai costume de baie clasice formate din o piesă, două piese sau sport, dar și tankini moderne sau monokine.

Bineînțeles, domnii vor fi, de asemenea, mulțumiți. Oferim costume de baie clasice pentru bărbați și modelele populare de bermude de baie. Costumele de baie pentru copii din magazinul nostru sunt realizate din țesătură de calitate, rezistentă. Alegeți dintr-o gamă largă, avem costume de baie de diferite tăieturi, culori și în toate dimensiunile.

Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model costum de baie

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Croială

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bretele
Închidere
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Brand
Prețul

40 - 287 Lei

38 produse

Costume de baie Self

Începuturile producției firmei Self datează de 20 de ani. Pasiunea și specializarea ei este producția de costume de baie pentru bărbați și femei. Mottoul Self a devenit sloganul: Only for you.  Aceasta înseamnă că, printre costumele de baie Self fiecare femeie își va găsi modelul dorit care subliniază stilul și frumusețea ei. Self produce o colecție de costume de baie pentru pasionații de clasică, dar și modele bazate pe cele mai recente dicții ale modei. Oferă costume de baie în stilul glamour, sport, etno, fluo sau design floral. Nu uită nici de femeile cu sânii mai plinuți și creează sutienele de baie în ceea ce privește o bună fixare a pieptului.

Costume de baie pentru femei și bărbați Self

Și noi am inclus în oferta noastră aceste modele elegante de costume de baie o piesă sau costume de baie două piese precum și costume de baie pentru bărbați. Fiecare model se remarcă prin designul unic de croială și culoare. Colecția include articole de costume de baie pentru femei cu forme complete. Costumele de baie pentru bărbați Self sunt boxer sau clasicul slip. Aderă perfect la corp, sunt confortabile și lejere. Toate costumele de baie Self sunt confecționate dintr-un material de înaltă calitate. Disponibile sunt și costumele de baie cu imprimeu foto sau tankini. Bikini se pot achiziționa ca parte inferioară și superioară de diferite mărimi.