Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie de pat

Cauți lenjerie de pat care să fie plăcută pentru pielea ta, să fie rezistentă și durabilă și în același timp să fie cu adevărat de bun gust? Alegeți dintr-o gamă largă de lenjerie de pat din material de calitate cu modele unice, în care vă veți simți ca în bumbac. Sau dăruiți lenjerie de pat cuiva apropiat. La noi puteți cumpăra lenjerie de pat pentru copii și adulți, astfel încât să puteți alege un cadou pentru fiecare.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Prețul

118 - 254 Lei

60 produse

O persoană obișnuită își petrece o treime din viață în pat, deci este important să se simtă foarte confortabil în acest timp. Lenjeria de pat de calitate vă va ajuta în acest sens. De unde știi că acesta este lenjeria de pat care te va face să te simți bine?

Depinde de material

Numai materialul de pat de înaltă calitate va asigura confortul maxim. Bumbacul este foarte popular. Lenjeria de pat 100% din bumbac este foarte plăcută la atingere, dar și respirabilă și absoarbe perfect transpirația. Lenjeria de pat din satin este, de asemenea, popular, este moale și totuși foarte rezistent, așa că vă va rezista mult timp. Pentru iarnă este perfectă lenjeria de pat din flanelă. Este cusută din100% bumbac, care este țesut dens, motiv pentru care lenjeria de pat din flanelă este cu adevărat caldă. În plus, are proprietățile bumbacului, deci este flexibil, respirabil și absorbant.

Ușor de întreținut lenjerie de pat din crep

Lenjeria de pat creponată este foarte confortabilă și de înaltă calitate. Este cusut din 100% bumbac. Cusutul neted și încrețit alternează, ceea ce creează o suprafață ușor ne exigentă. Lenjeria de pat creponată nu trebuie călcată, ceea ce va fi binevenit cu siguranță de fiecare gospodină.

Lenjerie de pat de calitate superioară

Lenjeria de pat mai luxoasă este făcută pentru un confort real. În același timp, are o durată de viață foarte lungă, astfel încât achiziționarea oricăruia dintre aceste materiale este o investiție pentru o perioadă foarte lungă de timp. Lenjeria de pat din damasc, satin de bumbac sau Mako Jersey.