Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Boxeri

O categorie tot mai populară de lenjerie pentru bărbați sunt modelele de boxeri. Dacă și dvs. preferați acest tip de lenjerie listați în magazinul nostru și alegeți modelul preferat. Boxerii sunt o soluție modernă care combină modelul clasic de slip și șort

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

46 - 118 Lei

24 produse

Sunt confortabile dar nu așa de lungi ca șortul, nu deranjează sub pantaloni moderni sau blugi strâmți, dar mai lejeri decât slip. Ultimul hit sunt boxeri fără cusături care vă oferă un confort maxim și un aspect perfect sub orice îmbrăcăminte. În magazinul nostru online oferim o selecție largă de boxeri de top de la furnizori europeni de vârf la prețuri de piață imbatabile.

Hitul prezentului? Boxeri fără cusături

 Cea mai mare tendință a prezentului sunt boxerii fără cusături produși de tehnologia specială din materialul unic al fibrelor de poliamidă, care se caracterizează prin proprietăți excepționale de termoreglare. Boxerii din oferta noastra nu au cusături laterale și nici elastic incomod. Boxerii fără cusături sunt elastici, astfel încât se potrivesc perfect cu fiecare personaj, perfect se potrivesc și nu sunt vizibile sub pantaloni. Materialul este moale și respirabil. Boxeri fără cusături nu ar trebui să lipsească din dulapul bărbatului modern.

Lungimea Shortbox  – alegerea perfectă

La boxeri sunt foarte popular așa-numitele shortbox, cu picior scurt. În ceea ce privește culorile, nu este mai presus de clasica, adică alb-negru. Ca și la modelele de șorturi, tendința pentru acest sezon este o dungă elegantă în combinație, gri, albastru sau verde.

Cele mai bune produse de la furnizorii europeni la prețuri imbatabile

Lenjeria Alotex oferă o gamă largă de tipuri și modele de boxeri de la furnizori europeni de renume. De exemplu, boxerii de la Brubeck, care se specializează în producția de lenjerie funcțională și îmbrăcăminte pentru sporturi extreme folosind cele mai noi tehnologii, sau boxer în culori pastelate și modele la modă de la producătorul Cornette.