Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale - Taro

Somnul este o parte foarte importantă a vieții și, prin urmare, ar trebui să fie de o calitate foarte bună. Pijamale confortabile din material plăcut te vor ajuta să dormi mai bine. Lenjerie ALOTEX oferă pijamale pentru femei, bărbați, băieți și fete. Bucură-te tu sau persoanele dragi de pijamale confortabile, cu siguranță veți dormi ca în puf toată noaptea. Puteți alege din multe culori și materiale precum flanel, bumbac, satin sau frote. Disponibile sunt și pijamale frumoase de vară. Ce alte pijamale poți alege?

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bretele
Lungime

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Mânecuțe

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

34 - 246 Lei

93 produse

Sortimentul brandului Taro

De la începutul existenței sale, firma Taro s-a concentrat pe producția de pijamale și cămăși de noapte din bumbac de înaltă calitate. Ea funcționează pe piața europeană încă din anul 1990. Obiectivul său este de a servi un sortiment selectiv de produse variate, cu prelucrare originală, pentru bărbați, femei, fete și băieți în condiții financiare rezonabile. În ofertă a inclus și cămăși materne și halate de baie lejere.

Pijama și cămăși din bumbac Taro

Produsele de calitate Taro sunt reprezentate de pijamale și neglijeuri pentru femei din bumbac, pijamale pentru bărbați și desigur, cămăși de noapte pentru fete și pijamale pentru băieți. Taro este un simbol al îmbrăcămintei de noapte din bumbac cu accent pe manopera originală și pe somnul confortabil. Puteți alege dintr-o colecție de modele de vară sau lenjerie de noapte concepute pentru sezoane mai reci. Oferta vă va atrage cu un număr incredibil de modele cu imprimare, inscripții și modele într-o varietate de combinații de culori. Pijamalele Taro sunt potrivite pentru uz casnic.

Cămăși de noapte materne Taro

Bucuria nașterii bebelușului tău va fi îmbunătățită de o cămașă de noapte maternă Taro. La prima vedere, veți fi atras de o deschidere practică și  confortabilă pentru alăptarea, precum și cu o tăiere lejeră, care permite ajustarea mărimii la stadiul de sarcină.

Halate de calitate pentru femei Taro

Marca Taro vine cu o colecție de halate de bumbac de înaltă calitate. Vă puteți bucura de halate confortabile și materiale lejere, în tăieturi preferate, simple, cu cordon pentru legare. Completează perfect orice pijama sau cămașă Taro, poate pentru momentele care trebuie să le petreci în spital. În ofertă am inclus și halate de baie cu mărimi mari brandul Taro. Halatele de baie Taro sunt fabricate din țesătură tricotată din bumbac și completate cu guler.