Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale - Noutăți

Somnul este o parte foarte importantă a vieții și, prin urmare, ar trebui să fie de o calitate foarte bună. Pijamale confortabile din material plăcut te vor ajuta să dormi mai bine. Lenjerie ALOTEX oferă pijamale pentru femei, bărbați, băieți și fete. Bucură-te tu sau persoanele dragi de pijamale confortabile, cu siguranță veți dormi ca în puf toată noaptea. Puteți alege din multe culori și materiale precum flanel, bumbac, satin sau frote. Disponibile sunt și pijamale frumoase de vară. Ce alte pijamale poți alege?

Afișează mai departe
131 produse

Oferim pijamale pentru femei, bărbați și copii într-o gamă largă de modele și în special din materiale foarte plăcute, cum ar fi flanelul cald, terry moale, satinul răcoros sau bumbac plăcut.

Moda de noapte sau ce croială de pijamale este cea mai populară

Hitul din acest an este salopeta de damă, care este disponibilă în multe variante de culori și croieli.  Oferta noastră include și salopete cu diverse motive și modele de care pur și simplu te vei îndrăgosti. Disponibile sunt salopete pufoase pentru iarnă sau salopete scurte lejere care sunt perfecte pentru nopțile călduroase de vară.

Cele mai populare modele de pijama sunt seturile cu pantaloni scurți și cămașa cu nasturi. Populare sunt și pijamalele din bumbac și satin, care sunt respirabile și extrem de plăcute pentru piele. In oferta veți găsi pijamale produse de producătorii europeni de renume, care garantează nu numai calitatea materialului, ci și un aspect modern, conform ultimelor tendințe de modă.

Pijamale confortabile în design-uri de lux

Fiecare femeie va fi încântata să îmbrace seara pijamale confortabile, în care vă veți simți confortabil și elegant. Exact acest lucru oferă pijamalele de lux Alotex, pe care le găsiți în oferta noastră în diverse modele. În plus, toate pijamalele de lux sunt confecționate din țesătură de înaltă calitate.

 

Pijamale pentru bărbați adevărați

Majoritatea bărbaților doresc pijamale confortabile, motiv pentru care aleg pijamale în funcție de croială și material. Oferta  noastră include pijamale scurte și lungi pentru bărbați. Plus pijamale din satin pentru nopțile fierbinți de vară, precum și cămășii de noapte pentru bărbați.

 

Sfat pentru tine

Alegeți pijamale pentru copii.? Consultați selecția largă de pijamale pentru fete și băieți cu motive unice. Populare sunt pijamalele cu mașinuțe, animale sau chiar dinozauri.