Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale sarcină și alăptare

Sunt femei care iubesc confortul și apreciează pentru noapte pijamale clasice. În cazul în care faceți parte din această categorie, vă puteți bucura de oferta noastră unică. Toate pijamale sunt adaptate pentru a vă ajuta în timpul alăptării. Materialul elastic este ușor, adaptabil corpului în timpul special al maternități..

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

108 - 217 Lei

16 produse

Nu toți preferă să doarmă în cămașă de noapte. Dacă preferați să dormiți în pijama am pregătit pentru perioada dvs. specială și pijamale materne din două piese. Nu trebuie să renunți la confortul pijamalelor chiar și în timpul sarcinii. În oferta noastră veți găsi o gamă largă de pijamale matenre din bumbac, special concepute pentru a se adapta sarcini și confortabile în timpul alăptării.

Pijamale de lux la prețuri avantajoase

Pe timpul sarcinii, odihna este foarte importanta atăt pentru gravidă, dar și pentru dezvoltarea armonioasă a fătului. De ce să vă faceți griji cu pijama incomodă când vă puteți răsfăța cu o pijama specială care se adaptează cu ușurință trimestrelor sarcinii. Alegeți din gama noastră de pijamale materne din 100% bumbac natural și nimic nu vă va mai strânge. Astfel vă puteți bucura de perioada sarcinii. Oferim pijamale materne de la mărimea S până la XXL și puteți alege dintr-o gamă largă de motive și culori. Populare sunt pijamalele materne cu motive florale în culoarea roz antic.

Pijamale materne - ajutorul tău la alăptare

Toate pijamalele materne din oferta noastră au fost concepute pentru a vă ajuta în primele luni de la nașterea bebelușului și pentru a vă ușura alăptarea în timpul nopți. Și dacă bebelușul se trezește de multe ori pe timp de noapte, pijamalele cu decolteul pentru alăptare vă vor permite să îl hrăniți rapid și confortabil prin simpla înlăturare a tivului.

Nu trebuie să faceți compromis - pijamalele materne se potrivesc fiecărui personaj și sunt practice

Majoritatea pijamalelor noastre de bumbac sunt alcătuite din pantaloni comfortabili care sunt potriviți atât pentru iarnă, cât și pentru vară. Partea superioară este o bluză cu mâneci scurte, care este tăiată sub sân, unde se leagă de multe ori și are decolteu în V. Această tăietură  este foarte practică. Veți iubi pijamalele materne încât o să le purtați până în după-amiaza. Și nici nu trebuie să vă faceți griji pentru vizite neașteptate în pijamaua maternă veți fi foarte frumoase.

 

Vrei să te simți confortabil și în timpul zilei? Cumpără lenjerie maternă din oferta noastră!