Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Colanți gravide

Cu toții dorim să fim atractive în orice moment. La fel este și în perioada sarcinii. Nu vă schimbați stilul chiar și în timpul sarcinii și obțineți colanți confortabili care se adaptează pur și simplu la burta în creștere.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Ambalat
Brand
Prețul

51 - 305 Lei

15 produse

Aruncați pantalonii mari sau pantalonii cae strâng și gândiți-vă la dvs. pentru că meritați. Veți aprecia confortul oferit de colanți materni.

Colanți de maternitate

Este adesea o provocare pentru a obține colanți materni de calitate conform preferințelor dvs. Am pregătit o gamă largă de tăieturi și tipuri de colanți pentru sarcină. Unele modele se pot folosi și după naștere. Vă puteți baza pe prelucrarea și tăierea ce calitate în ceea ce privește pielea sensibilă a mamelor însărcinate.

O tinuta perfecta pentru mamele însărcinate

Din oferta noastră putețu cumpăra și alte produse materne de înaltă calitate. Avem topuri maternemaieuri, tunici sau bluze cu design sofisticat pentru a facilita hrănirea copilului, precum și cămăși de noapte materne, pijamale pentru alăptare sau sutiene și chiloți. Cumpărați totul într-un singur loc și încercați produsele de top din oferta noastră.