Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Maiouri

Pentru confortul tău maxim, am inclus în oferta noastră și maiouri de damă. Cu siguranță le vei folosi nu numai în timpul iernii, dat și ca un top în zilele fierbinți de vara. Datorită designului elegant al maioului veți avea o piesă vestimentară perfectă pentru a face față caniculei.  Vă oferim maiouri de damă decorate cu dantelă, cu bretele subțiri și groase. Toate maiourile pentru femei sunt fabricate din bumbac premium și la prețuri super.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

44 - 99 Lei

39 produse

Maiourile pot fi purtate cu pantaloni denim sau chiar o fustă ușoară de vară sau pantaloni scurți de plajă. Puteți alege dintr-o varietate de modele de bretele.

Maiouri din materiale confortabile

Am ales doar maiouri confortabile dintr-un material unic bazat pe combinația optimă de fibre elastice ale maioului, datorită căruia va adera perfect la corp și puteți arăta grozav. Disponibile sunt maiouri de bumbac, din fibră modală, viscoză moale sau microfibră respirabilă.

Maiouri elegante și sport

Avem maiouri pentru fiecare femeie. Maiouri sport pot fi folosite ca îmbrăcăminte exterioară pentru toate activitățile sportive. În zilele reci de iarnă, veți folosi cu siguranță un maiou sub haine care conferă senzația de confort și căldură. Unele maiouri de damă sunt, de asemenea, potrivite pentru uzura casual.