Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Halate - TIP

Halatele de baie din oferta magazinului ALOTEX sunt realizate din cele mai fine și mai plăcute materiale, motiv pentru care sunt atât de irezistibil de moi și pufoase. Puteți alege halat de baie din material lamă, bumbac moale, viscoză sau satin ușor. În ofertă noastră avem și halate călduroase din material flaușat. Oferim o selecție largă de culori, modele și motive senzuale. Halate de baie pentru femei, bărbați și copii, întreaga familie poate alege halatul potrivit.

 

Afișează mai departe
34 produse

Alegeți un halat de baie potrivit

Imaginați-vă cum ar fi să vă petreci o seară relaxantă de weekend într-un halat pufos, care să vă facă să uitați de grijile zilnice. Exact acest sentiment ar trebui să vă pătrundă când vă gândiți la această piesă vestimentara.

  1. Mărimea – confortul este pe primul loc, așa că halatul trebuie sa fie lejer. Verificați întotdeauna tabelul cu mărimi pregătit de producător pentru fiecare model. Disponibile sunt mărimile S, M, L, XL până la 5 XL.

  1. Material - halatul trebuie să fie pufos, moale, ușor, etc. Pentru a vă asigura că halatul dvs. este cu adevărat cel mai bun, gândiți-vă ce așteptați de la acest halat și apoi alegeți materialul din care doriți să fie acest halat. Doriți o atingere fină? Apoi, alegeți halatul  din satin sau de viscoză este ideal pentru dvs. Vreți ca halatul să fie în același timp ca un prosop, absorbant și cald? Alegeți un halat din bumbac. Vreți un halat flaușat, ca o mângâiere? Apoi alegeți un halat din material pufos de la Dorota, L & L sau Angel's secret.

  2. Alte criterii - doriți halat cu glugă, buzunare și închidere. Halatele cu fermoar sunt tot mai populare

Moda pentru copii oferă un număr infinit de posibilități 

Doriți un halat de baie pentru copii? Concentrați-vă pe culori și modele. Halate de baie pentru băieți cu motiv de barcă, minge sau fulger. Pentru fete, oferim motive de pisici, inimioare sau unicorni. Hit sunt halatele de baie cu urechi care arată foarte drăguț și sunt foarte confortabile.