Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Halate - De Lafense

Halatele de baie din oferta magazinului ALOTEX sunt realizate din cele mai fine și mai plăcute materiale, motiv pentru care sunt atât de irezistibil de moi și pufoase. Puteți alege halat de baie din material lamă, bumbac moale, viscoză sau satin ușor. În ofertă noastră avem și halate călduroase din material flaușat. Oferim o selecție largă de culori, modele și motive senzuale. Halate de baie pentru femei, bărbați și copii, întreaga familie poate alege halatul potrivit.

 

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Lungime

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Glugă
Închidere
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

99 - 335 Lei

25 produse
Halat alb Otto

Halat alb Otto

335 Lei

în stoc

Brandul De Lafense

Începutul companiei datează din anul 1992. În gama lor largă se găsesc: halate de baie damă, halate de baie pentru bărbați, cămăși din satin și viscoză, pijamale și multe altele. Țesăturile de calitate sunt numai de la furnizori europeni și se concentrează pe combinarea bumbacului și a altor materiale cu lycra. Scopul lor este de a face ca produsele lor să accentueze stilul fiecărei femei, fiind luxoase și originale. Satisfacția pe termen lung cu producătorul se datorează, de asemenea, tendințelor de modă în schimbare și inovării în producție și în selectarea țesăturilor.

De Lafense pijamale de satin

Am extins oferta noastră variată de sortimente de satin pentru un interes deosebit cu adăugarea modelelor de satin De Lafense. Acesta excelează în utilizarea inovativă a amestecului de elastan, ceea ce face ca materialul să fie mai moale. Pijamalele de satin de damă cu mâneci lungi și pantaloni lungi completează gama de pijamale ușoare de vară. Pijamalele sunt prevăzute cu un guler, completate cu buzunare în părțile lateral, iar pantaloni au elastic confortabil la talie. Arată foarte luxos și elegant. Am inclus, de asemenea, pijamale lungi de satin pentru bărbați.

Neglijeuri din viscoză de calitate și satinat De Lafense

Prin încorporarea mărcii De Lafense în sortimentul de cămăși, am adăugat o gamă de produse de calitate fabricate dintr-un material diferit de cel existent, cu adaos de fibre elastice. Neglijeurile sunt realizate din viscoză flexibilă, din material satinat cu adăugare de elastan sau tul.

Halate de baie De Lafense

Similar asortimentului, halatele de baie sunt completate cu fibre elastice. Variantele satinate ale halatelor sunt adesea decorate cu dantele elastice de bun gust. De asemenea, puteți cumpăra halat de baie din satin pentru bărbați sau halat de baie frote de la brandul De Lafense. Modelele excelează în calitatea lor unică și în designul luxos. Profitați de oferta noastră unică de halate la reducere.