Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pantaloni de pijama

Pantaloni de pijama sunt alegerea potrivită pentru noapte, dar și pentru timpul liber. Au croială aerisită, lejeră, în care vă puteți relaxa pe deplin. Au bandă elastică în talie, pantalonii se adaptează perfect și asigură astfel un confort maxim. Pantaloni de pijama se pot alege dintre modele originale, culori și diferite lungimi de pantaloni. Pantaloni pot fi combinați în diferite moduri cu alte bluze de pijamale sau tricouri clasice. Oferim design pentru femei și bărbați.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Mânecuțe

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

103 - 112 Lei

2 produse

Pantaloni trendy de pijama pentru întreaga familie

În pijamale petrece aproape jumătate din viață, motiv pentru care alegerea modelului perfect este atât de importantă. Ar trebui să vă simțiți confortabil seară de seară. Alegeți croieli confortabile și materiale de calitate, precum bumbacul, care asigură o respirabilitate perfectă, durabilitate și sunt potrivite și pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Fie că este vorba de pantaloni de pijama pentru femei, bărbați sau copii, cele mai populare sunt modele în carouri într-o varietate de culori. Tendințele din acest an pot include, de asemenea, culori pastelate și modele florale.