Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pături

Alege o pătură în care să te simți confortabil. În oferta noastră găsești pături pentru copii, pături laris sau păturile confortabile din microfibră, care sunt fine și te încălzesc chiar și în cele mai friguroase zile. Păturile din fleece vă ajută să faceți apartamentul confortabil. Le puteți folosi, de exemplu, ca și cuvertură de pat.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Prețul

91 - 169 Lei

12 produse

Păturile sunt cu adevărat versatile. Ele vor fi utile pentru casa ta și în vacanțe. Oferim pături pentru bebeluși, care au o compoziție cu adevărat unică de bumbac și bambus de cea mai înaltă calitate. Bumbacul asigură o respirabilitate excelentă, flexibilitate și absorbție a păturii. Bambusul este cu adevărat plăcut la atingere și este perfect pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Păturile din microfibră asigură confort

Păturile micro te pot încălzi perfect în zilele reci de iarnă și de toamnă. În plus, sunt foarte plăcute pe piele, așa că te vei simți foarte confortabil în ele. Pot face mediul din apartamentul dvs. mai plăcut. Tot ce trebuie să faci este să pui pătura elegant peste fotoliu sau să o folosești ca accesoriu pentru canapeaua ta.

Pături fleece pentru casă și exterior

Mergi la un picnic cu familia sau prietenii? Atunci cu siguranță ai nevoie de o pătură pentru a avea ceva pe care să stai. Pătura din fleece este alegerea potrivită. Este moale și în același timp plăcută este ca și făcută pentru natură. În plus, o puteți folosi în locul unei cuverturi pe pat sau canapea. Este potrivită să te acoperi, de exemplu, când te vizionezi la televizor filmul preferat.