Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale de satin

Satinul este un material în care te vei simți bine și vara și iarna. Răsfățați-vă cu pijamale luxoase din satin. Veți fi surprins cât de plăcut se doarme. Nu strâng și sunt plăcute pe piele. În pijamalele din satin veți visa visuri frumoase și veți fi irezistibile pentru partenerul dvs., care va prefera cu siguranță decorarea cu dantelă, culorile luminoase și modelele scurte de pijamale din satin .

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Mânecuțe

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

69 - 226 Lei

65 produse

Eleganța, luxul și confortul acestor pijamale au făcut aceste pijamuri un element foarte dorit de toate femeile și fete. De aceea am inclus în magazinul nostru pijamale de satin de cea mai înaltă calitate, în multe modele elegante și luxoase.

Pijamale de satin de înaltă calitate în multe modele

Pijamalele din satin sunt extrem de delicate, ușoare, preferate de toate femeile și fetele, datorită croieli moderne. Fiecărei femei îi place o un design diferit de pijamale. Puteți cumpăra cu ușurință seturi de pijamale de satin care conțin, de obicei, o cămașă și pantaloni de lungimi diferite. Potrivit dorințelor dumneavoastră puteți cumpăra pantaloni scurți din satin, lungime capri, sau pantaloni lungi decorate cu dantelă, broderie sau alte decoratiuni. Alegeți din gama noastră de pijamale din satin pentru un somn liniștiti.

Pijamale de lux din satin DKaren

Pentru a vă oferi un lux real, am inclus în oferta noastră pijamale de satin foarte luxoase de la faimosul producător european DKaren, care, printre alte branduri populare se regăsește în oferta noastră într-o gamă foarte largă. Pijamalele din satin DKaren țin pasul cu ultimele tendințe de modă și garantează o calitate reală la un preț bun, astfel încât aceste pijamale de lux sunt foarte populare. Le puteți găsi în diferite modele și culori.

Pijamale de satin confortabile și elegante

Fiecare femeie se simte mult mai bine dacă poartă haine de bună calitate, elegante și seducătoare. Acestea sunt exact pijamale din satin, pe care le puteți cumpăra la noi la prețuri foarte plăcute. Pentru a găsi rapid pijamalele care vi se potrivesc, vă recomandăm să utilizați filtrul de mărime pentru a găsi pijamalele potrivite confortabile și senzuale de satin foarte rapid și ușor.

Recomandăm halate de satin asortate cu pijamale din satin

Halaturile noastre de satin vă vor sublinia frumusețea și vă veți simți mai elegant. Combinația dintre un halat de satin și o pijama din satin este un semn al eleganței și al anumitor luxuri.