Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costume de baie - Primo

Bucurați-vă de o baie fără griji și o vară de distracție într-un costum de baie de la Alotex. Am selectat cu grijă noua colecție de costume de baie în funcție de ultimele tendințe, lăsând modelele preferate și adăugând o secțiunea de costume de baie la reducere. În oferta noastră veți găsi nu numai costume de baie clasice formate din o piesă, două piese sau sport, dar și tankini moderne sau monokine.

Bineînțeles, domnii vor fi, de asemenea, mulțumiți. Oferim costume de baie clasice pentru bărbați și modelele populare de bermude de baie. Costumele de baie pentru copii din magazinul nostru sunt realizate din țesătură de calitate, rezistentă. Alegeți dintr-o gamă largă, avem costume de baie de diferite tăieturi, culori și în toate dimensiunile.

Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model costum de baie

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Croială

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bretele
Închidere
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Brand
Prețul

40 - 142 Lei

21 produse

Costume de baie Primo

Producătorul de costume de baie pentru femei Primo este specializat în această gamă din anul 1996. În prezent, au o serie de tipuri de costume de baie până la mărimea 3XL.  În magazinul Alotex puteți găsi o colecție de costume de baie supradimensionate într-o varietate de stiluri, modele și culori. Disponibile sunt costumele de baie o piesă care au cupe modelate sau un costum de baie format din două piese care are cupe modelate și fixare. Brandul se gândește și la costume de baie pentru femeile cu bustul mai plinuț. Pentru producție folosește țesături italiene de cea mai înaltă calitate și fire de la marca de încredere Gütermann. În ofertă avem și tunici frumoase de plajă din dantelă în culoarea alb, negru și roșu.