Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Despre noi

La începutul fiecărui act măreț este un vis. Unul dintre multele vise ale oamenilor obișnuiți a fost al meu și a devenit realitate în 2007, când a fost deschis magazinul online Prádlo-ELEGANT.cz (ALOTEX.hu). Am decis să vând lenjerie prom internet și foarte curând a venit primul succes. Specializarea în afaceri a cristalizat într-un mod ușor diferit în timp - cea mai largă ofertă include acum cămăși de noapte, pijamale și halate de baie, inclusiv moda pentru gravide. În magazinul electronic, am acum o echipă mai mare de lucru, care se va extinde în timp. Aproape imediat, am primit două certificate de calitate pe care le-am primit datorită dvs., clienților noștri dragi, și sunt încă valabile astăzi.

În timp spațiile depozitului și ale magazinului trebuiau înlocuite cu altele noi. În prezent, depozitul nostru are peste 24.000 de produse pe o suprafață de peste 400m2. Și în prezent mai lucrăm din acest loc: Ropice 185, 739 61, Třinec, Republica Cehă.

Dorința noastră este de a le face clienților noștri cumpărăturile online cât mai simple posibil. Alegerea produselor va fi ușurată prin designul tehnologic avansat, fotografiile de înaltă calitate, descrierile detaliate, parametrii, filtrele de căutare, propriile videoprezentări create în colaborare cu modelele și comunicarea rapidă cu operatorii noștri, gata să vă răspundă la întrebări. Bunurile sunt supuse unui control strict al calității și sunt expediate imediat după ce comanda este făcută de mai mulți transportatori.

Ideea mea despre o afacere on-line cu adevărat de înaltă calitate, pe care o împărtășim deja cu întreaga echipă de oameni, a putut obține caracteristici realiste. Cred că popularitatea afacerii noastre va continua să crească, iar bunurile noastre vor aduce plăcere clienților noștri.

Ing. Petr Lasota, proprietarul magazinului Prádlo-ELEGANT.cz & ALOTEX.ro

team prádlo ELEGANT.cz

De ce vă puteți bucura cumpărând de la noi?

Prádlo-ELEGANT.cz (ALOTEX Group) în ani

  • 2019 - Noua versiune română ALOTEX.ro și versiunea ungară ALOTEX.humagazinului
  • 2018 -Noua versiune slovacă a magazinului ELEGANT.sk
  • 2018 - Modernizare e-shopu datorită profesioniștilor din WPJ.cz
  • 2016 -Finalizarea reconstrucției clădirii, al 2-la depozit
  • 2016 - Creăm propriile noastre prezentări video a lenjeriei ELEGANT pe Youtube - absolut reale cu culoarea și aspectul general al produselor
  • 2016 - Trecerea la un certificat securizat SSL (HTTPS) pentru o securitate sporită pentru clienții noștri
  • 2013 - Datorită satisfacției pe termen lung a clienților noștri, ni sa acordat certificatul Gold și, de asemenea, certificatul Garanția calități, prestigiu de la Heureka.cz
  • 2010 -Mutarea depozitului în spații mai mari.
  • 2007 - Deschiderea magazinului online cu lenjerie si alte articole textile
  • 2001 - Înființarea companiei cu furnizarea de servicii și vânzări pe Internet