Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Halate - Video

Știți de ce halatele de baie ALOTEX sunt atât de irezistibile, moi și pufoase? Pentru că sunt fabricate din cele mai fine și mai plăcute materiale, cum ar fi lama, terry, bumbac, viscoză sau satin. Un moment plăcut de senzație caldă în fața televizorului îl puteți avea într-un halat de baie cu fermoar. Momentele tale unice cu partenerul vor fi îmbogățite cu halat satinat în culori senzuale. Și cele mai distractive momente împreună cu familia l-e puteți petrece în halate de baie, de exemplu, la micul dejun de duminică. Halatele de baie de la noi sunt pur și simplu cele mai bune.

 

Afișează mai departe
289 produse

Alege un halat de baie potrivit

Imaginează-ți cum ar fi să îți petreci o seară relaxantă de weekend într-un halat de baie pufos, care să te facă să uiți de grijile zilnice. Exact acest sentiment ar trebui să te pătrundă când te gândești la această piesă vestimentara pe care o poți selecta dintr-o multitudine de modele, mărimi și culori.

  1. Mărimea – confortul este pe primul loc, așa că halatul trebuie sa fie lejer. Verificați întotdeauna tabelul cu mărimi pregătit de producător pentru fiecare model. Și apoi alegeți mărimea (S, M, L, XL până la 5 XL).

  1. Material - halatul de baie trebuie să fie pufos, moale, ușor, etc. Pentru a vă asigura că halatul dvs. este cu adevărat cel mai bun, gândiți-vă ce așteptați de la acest halat și apoi alegeți materialul din care doriți să fie acest halat. Doriți o atingere fină? Apoi, alegeți halat de baie din satin sau de viscoză este ideal pentru dvs. Vrei ca halatul să fie în același timp ca un prosop, absorbant și cald? Alegeți un halat de baie din bumbac. Vreți un halat pufos ca o mângâiere? Apoi alegeți un halat de baie din material pufos de la Dorota, L & L sau Angel's secret.

Halate de damă

Cea mai mare selecție de halate de baie disponibilă în magazinul nostru de lenjerie Alotex. Halate de baie pentru femei de diferite lungimi, culori, materiale, toate în magazinul nostru online. Vizitați și oferta de compleuri asortate de halate și pijamale.

Halate pentru bărbați

Domnii vor aprecia, de asemenea, delicatețea halatelor de baie pe care le-am pregătit pentru ei. Toată lumea merită confort.