Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Halate de satin

Halatele de satin sunt mândria noastră. Ele nu sunt numai elegante și seducătoare, sunt și foarte confortabile. În timpul purtării unui halat de satin, veți simți o atingere moale pe pielea pe care o veți iubi iarna și vara. În oferta noastră veți găsi diferite croieli de halate de baie decorate cu dantelă și fără. Noi credem că veți admira halate de satin cu un model floral în tonuri de culoare roz și culori bogate în roșu sau albastru. Halate de baie satinate din oferta noastră sunt doar de la producătorii europeni și la prețuri foarte rezonabile.

 
Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Lungime

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Glugă
Închidere
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

114 - 352 Lei

75 produse

Halate satinate de lux, cu design elegant

Fiecare femeie vrea să arate în orice ținută cât mai elegant posibil, dar și foarte confortabil. Dacă sunteți una dintre aceste femei, halatele noastre de lux sunt o soluție excelentă pentru dvs.

Halatele din satin oferite de magazinul nostru online alotex.ro sunt nu numai foarte confortabile, ci și din satin de înaltă calitate de la producătorii europeni de renume. Datorită designului luxos al halatelor de baie din satin în multe modele elegante, fiecare femeie se poate simți foarte bine și accentua maximul feminității.

Halate de satin în designe care se potrivesc fiecarei femei

La noi puteți cumpăra halate de satin în multe modele diferite în ceea ce privește variațiile de culoare, lungimi, tăieturi sau decorațiuni. Deci, puteți obține cu ușurință halate de satin cu dantelă sau alte decorațiuni în lungime până la glezne, jumătăți gambei sau deasupra genunchilor. Foarte populare sunt halatele de satin cu mâneci largi și cordon. Oferta este într-adevăr variată și, datorită design-urilor elegante, conform celei mai recente mode, fiecare femeie care dorește să aibă un halat satinat în care să se simtă răsfățată are din ce alege.

Halatele de satin sunt expediate în cutii de cadouri

Pentru a vă oferi un lux real, trimitem aceste halate de baie satinate, ambalate în cutii de cadou de lux. Astfel, puteți folosi halatele din satin, precum un cadou foarte luxos, care este garantat că va încânta cu orice ocazie. Puteți obține și un ansamblu perfect asortat: neglijeu din satin și halat din satin sau pijamale din satin și halat din satin.