Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Roza

75 produse

Lenjerie de calitate Roza

Roza este un producător renumit de lenjerie exclusivă pentru femei. Brandul Roza este bine cunoscut și solicitat în toată lumea: în Franța, Germania, Canada, SUA, Australia, Scandinavia și alte țări. Este inspirat de experiențele senzoriale, evocă o stare bună și plăcere, ca și ciocolata. Cutia Roza ascunde lenjerie intimă care ar trebui să evocă sentimente similare ca o cutie de calitate de ciocolată, care ascunde plăcere indescriptibilă. Producătorul funcționează pe piață din anul 1995. Sortimentul Roza include în principal sutiene, chiloți și tanga. Fiecare bucată de lenjerie intimă este elaborată până la cel mai mic detaliu și este excepțională în broderiile de dantelă sau în broderiile delicate.

Sutiene de calitate Roza 

În oferta noastră puteți găsi mai multe tipuri de sutiene Roza: sutiene push - up, sutiene soft, sutiene întărite, sutiene cu mai multe opțiuni de fixare a bretelelor. Toată lenjeria de corp este creată în ceea ce privește detaliile, simetria generală, confortul la purtare, manopera calitativă și alegerea materialelor de calitate și, nu în ultimul rând, dorința ca fiecare femeie să se simtă unică, seducătoare și senzuală în produsele Roza. Sunt tipice broderiile florale, tivul decorat și fixarea de dantelă. Aceste sutiene de calitate sunt disponibile ca un set cu tanga sau chiloți sau cu portjartier. Lăsați-vă propria frumusețe să iasă în evidență.

Chiloți și tanga de calitate Roza

Lenjeria Alotex oferă de asemenea un sortiment de chiloți și tanga Roza. Această lenjerie de corp combină proprietățile plăcute ale microfibrei netede și ale dantelei elastice. Disponibile sunt modelele de chiloți cu talie joasă, boxeri (chilot cu mânecuță), tanga cu șnur și tanga clasice. Disponibil și ca set cu sutien și portjartier. Variante în culoarea alb și negru. Toate produsele Roza pot deveni un cadou frumos și sunt ambalate într-o cutie cadou. Lenjeria Roza poate fi folosită de femei pentru uzul zilnic, dar și pentru ocazii speciale. Oferă tot ceea ce are nevoie o femeie - confort, eleganță și stil.