Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lorin

131 produse

Despre brandul Lorin

Firma Lorin se concentrează pe producția de costume de baie pentru femei și bărbați încă din anul 1991. În mod repetat, în sezonul principal de vară vine cu o colecție originală de costume de baie în versiune sportivă sau elegantă. Țesături selectate, producătorii Lorin selectează cu atenție și furnizează din țări precum Franța, Italia și Spania. Ei își creează produsele cu ideea că fiecare femeie să se poată simți unică în costumul de baie Lorin.

Costume de baie Lorin

Costumele de baie de damă Lorin pot fi împărțite în trei colecții: costum de baie sport (piscină), costum de baie din o piesă și costum de baie din două piese. Costumele de baie sport sunt fabricate din țesături tratate special care nu se estompează și își păstrează forma originală. Costumele de baie se potrivesc perfect figurii și sunt aerodinamice. Avem atât costume de baie din o piesă, cât și costume de baie din două piese. Colecția clasică de costume de baie din două piese este prezentată cu modele în stil foarte feminin, în culori distincte, dar și pastelate, cu modele de flori, motive geometrice, motive tropicale sau printuri. Modele de costume de baie cu legare și fixare. Partea superioară stil bandau, push-up, bardou sau top; partea inferioară chiloți hipster, cu talie înaltă sau cu mânecuță. Costumele de baie întregi se confruntă cu renașterea ei de modă și există un motiv - marca Lorin este un adevărat expert în industrie. Calitatea produsului Lorin este garantată de experiența, ideile și munca exactă a producătorilor. Varietatea de culori și stiluri oferă fiecăruia posibilitatea de a alege în funcție de propriile gusturi.

Costume de baie pentru bărbați Lorin

Din colecția de costume pentru bărbați Lorin am pregătit: costum de baie boxeri și slip de costume de baie. Costum de baie aerodinamic este fabricat din material de înaltă calitate, cu uscare rapidă, care se potrivește perfect corpului și ține bine în loc. Variantele disponibile pentru bărbați de costume de baie includ un costum de baie cu bandă largă la talie, cu sau fără șnur.

Costume de baie pentru copii Lorin

Brandul Lorin prezintă o gamă largă de costume de baie pentru fete. Oferta noastră include costume de baie populare pentru copii, partea superioară lambada, costume de baie întrege, costum de baie din două piese, compuse din chiloți și top, bikini pentru copii, sutien cu legare, costume de baie sport și pentru băieți costume de baie boxeri. Țesătura este rezistentă la clor și la radiațiile UV dăunătoare.