Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Chiloții menstruali Saforelle o protecție de încredere în zilele tale

Știați că fiecare femeie produce până la 150 kg de deșeuri sub formă de tampoane? Nu numai că absorbantele de unică folosință sunt greu de reciclat, dar pot fi de asemenea albite, irită pielea și te pot face să te simți inconfortabil. Alegeți chiloți menstruali în care veți obține confort maxim, chiloți menstruali sunt ecologici, siguri și plăcuți pentru piele.

O alternativă revoluționară la absorbante de unică folosință

Chiloții menstruali Saforelle sunt absolut confortabili și înlocuiesc complet lenjeria intimă. Sunt fabricate din bumbac organic și au o inserție funcțională cu un tratament antibacterian, absoarbe cât 3 tampoane. În plus, este ultra subțire, are doar 3 mm. Chiloții rezistă până la o 100 de cicluri de spălare.

În perioada menstruală puteți combina chiloți, cupa menstruală sau un tampon. Potrivit și pentru problemele de incontinență.

Tehnologie pentru protecție maximă în perioada ciclului menstrual.

Inserția absorbantă este formată din trei straturi special realizate. Stratul superior de contact cu o textură specială are proprietăți de absorbție perfecte. Al doilea strat reține în mod fiabil fluidul absorbit (absorbția a trei tampoane). Stratul inferior este realizat din material impermeabil, astfel încât vă puteți simți confortabil și în siguranță pe perioada întregii zile

Cum îngrijim chiloții menstruali?

Chiloții Saforelle rezistă până la 100 de cicluri de spălare. După utilizare, clătiți-le în apă rece și apoi spălați-le în mașina de spălat. Chiloții se pot spăla clasic în mașina de spălat cu haine la temperatura de 40 ° C. Tamponul cu trei straturi se usucă mai mult timp, de aceea este indicat să aveți cel puțin 3 bucăți de chiloți menstruali.

Sfat pentru tine

În această perioadă, fiecare femeie este mai predispusă la infecții, deci igiena este pe primul loc.