Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Chiloți menstruali

Chiloții menstruali aduc fiecărei femei un sentiment maxim de confort și siguranță. Reprezintă o alternativă ecologică excelentă la ajutoarele menstruale. Arată ca niște chiloți clasici, sunt la fel de confortabili și înlocuiesc complet lenjeria intimă. Avantajul chiloților menstruali este că pot fi spălați în mod repetat, așa că vă vor rezista mulți ani. Sunt discrete, fiabile și realizate din materiale de calitate cu un strat ultra absorbant. Vă vor oferi o senzație perfectă de uscăciune.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
1 produs

Cum alegi chiloți menstruali

În primul rând, concentrează-te pe modul în care vrei să folosești chiloții. Dacă doriți chiloți menstruali pentru scurgeri ușoare, potriviți sunt chiloți pentru menstruația mai slabă. Dacă doriți chiloți cu o capacitate mare de absorbție pe care să le folosiți în principal noaptea, căutați o variantă pentru menstruație abundentă. Pe piață există o serie de croieli din care puteți alege modelul potrivit. Chiloți cu talie joasă, cu talie medie sau varianta cu talie înaltă. Pentru confort maxim în perioada ciclului menstrual recomandăm chiloți menstruali cu talia mai înaltă.

Sfat pentru tine

Dacă ați decis să începeți să folosiți chiloți menstruali, gândiți-vă la faptul că chiloți menstruali se usucă puțin mai mult decât rufele obișnuite. Va fi necesar să aveți mai multe bucăți.