Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costum de baie o piesă: tipuri de costume de baie

Costumul de baie din o piesă este o stea fixă în lumea costumelor de baie. Acest lucru nu înseamnă neapărat că selecția lor nu este variată. Dimpotrivă, costumele de baie din o piesă sunt pline de culori, modele, detalii interesante și aduce un câmp larg de activitate designerilor de modă. Sunt căutate de femei cu o figură mai plinuță, dar bine arată și femeile subțiri. Un semn al renașterii lor este prezentarea de modă actuală, unde împing încet costumul de baie din două piese.

Pentru o mai bună orientare, am permis împărțirea costumului de baie din o piesă în patru tipuri: elegant, monokin, rochii de baie, costum de baie sport. Puteți găsi un filtru simplu în bara de sus, sub textul introductiv al categoriei de Costume de baie o piesă

Elegant

Costumului de baie elegant am atribuit costumele de baie cu aplicații, decorațiuni și modele distinctive. Vor fi căutate de femei de stil rafinat. Costumele de baie supradimensionate sunt de asemenea disponibile.

Monokini

Monokinele sunt un tip special de îmbrăcăminte de baie - sunt decorate cu viziere și tăieturi în șolduri, decolteu și burtă. Tendința de vară a anului 2017 sunt monokini din două piese, care la prima vedere arată ca o piesă, dar acestea sunt două piese: un sutien și chiloții de baie cu legare.

Sport

Cel mai larg spațiu din sortimentul de costume de baie o piesă este ocupat de colecția de costume de baie sportive . Costumele de baie sunt potrivite pentru înotul în bazine. Sunt confecționate din țesătură de înaltă calitate rezistentă la clor și uzură. Sunt disponibile în dimensiuni mari.