Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costume de baie o piesă

 

S-ar putea să fiți surprinși, dar hit-ul acestui sezon sunt costumele de baie întregi Pentru a ține pasul cu tendințele modei, alegeți costum de baie de calitate din oferta noastră. Noua colecție ALOTEX oferă costume de baie dintr-o singură piesă cu balene, croi elegant și modelator sau monokini senzuali în toate mărimile. Femeile cu sânii mai plini pot găsi în oferta noastră costumul de baie perfect. Un accesoriu popular pentru costumele de baie dintr-o singură piesă poate fii un pareo sau rochie de plajă.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Croială

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bretele
Închidere
Brand
Prețul

79 - 295 Lei

43 produse

Ce tip de siluetă se potrivește unui costum de baie dintr-o singură piesă?

V-a surprins sezonul de vară fără costum de baie? Nu vă îngrijorați, Vă vom sfătui cum să vă bucurați de vară la maxim și să nu vă faceți griji cu kilogramele în plus. La mare sau la piscină veți arăta grozav atunci când alegeți costumul de baie în funcție de tipul siluetei.

Costum de baie pentru silueta de tip măr sau triunghi inversat

Costumele de baie cu o croială corespunzătoare vor prelungi și îngusta optic silueta măr, care nu are o talie clar definită. Costumele de baie dintr-o piesă cu legare după gât sau croială pe un umăr cu chiloți mai largi  modelează frumos silueta triunghi inversat, deoarece transferă atenția de la partea superioară a corpului către cea inferioară.