Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Wanmar

26 produse

Firma Wanmar - halate pentru bărbați și femei

Firma Wanmar, înființata in anul 1993, se concentrează asupra producției de halate de baie pentru femei cât și pentru bărbați. Acesta este specializat într-o gamă variată de halate colorate, cu modele la modă și detalii variate. Compania se angajează să producă în mod regulat noi colecții de bunuri care să corespundă tendințelor actuale. Wanmar oferă, de asemenea, halate de dimensiuni mari de până la 4XL. Motto-ul cheie al Wanmar este combinarea bunurilor de înaltă calitate și a prețurilor favorabile cu utilizarea celei mai noi tehnologii în producția lor.

Halate de calitate Wanmar pentru doamne și domni

Colecția Wanmar ne-a impresionat cu prima noastră atingere (și cu aspectul), așa că nu am ezitat să le includem în oferta noastră. Halaturile de baie sunt caracterizate printr-o manoperă de înaltă calitate, o selecție unică de material, din termofleec cald, fleece, tricot din bumbac neted sau velur. Sunt ușoare și, bineînțeles, se usucă rapid. Halate de baie vor fi un partener ideal după o baie sau duș, relaxare, masaj sau saună. Sortimentul de halate de baie cu buzunare și cordon, firma produce și halate de baie cu fermoar . Puteți alege între halate de baie cu glugă sau guler și cu două lungimi diferite.

Designul original al halatelor Wanmar

Halatele de baie vă vor inspira cu atenția lor originală asupra detaliilor și varietății de modele. Halatele de baie colecția de damă Wanmar sunt un simbol al nuanțelor de culori frumoase, de la portocaliu de caisă la albastru turcoaz, verde pastel până la roșu de coral. Modelele sunt decorate cu dungi și buline foarte la modă. Halatele de baie de lux Wanmar pentru bărbați sunt fabricate în nuanțe de culoare închisă, de la verde, albastru la negru. Sunt lejere, dar în același timp.și elegante