Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Vienetta Secret

20 produse

Despre brandul Vienetta Secret

Brandul Vienetta Secret este un reprezentant al produselor de înaltă modă dintr-un atelier care produce pijamale, neglijeuri de noapte și halate de baie. Vienetta Secret s-a prezentat cu lenjerie de 100% bumbac a cărui prelucrare și calitate au grijă cu adevărat. Ține cont de schimbarea tendințelor modei și dorește ca Vienetta Secret să reprezinte o modă unică la care clienții vor dori adesea să se întoarcă.

Pijamale și neglijeuri Vienetta Secret

Suntem bucuroși să extindem categoria de îmbrăcăminte de noapte cu produsele Vienetta Secret, în special cu neglijeuri materne și pijamale care pot fi o alternativă la îmbrăcămintea de uz casnic. Mai ales o gamă largă de pijamale pentru femei realizată cu modele și imprimeuri originale, pe care nu le puteți găsi la alte mărci din oferta noastră. Puteți alege dintre imprimeuri, modele și culori interesante în variante jucăușe. Sunt disponibile pijamale de vară și de iarnă și cămăși cu mâneci scurte.

Halate de baie Vienetta Secret la reducere

Halate de baie pufoase și moi la prețuri reduse sunt pregătite doar pentru dvs. Sunt confecționate dintr-un material moale și confortabil (100% poliester). Disponibil în combinație cu gluga, cordon pentru legare și două buzunare, în mai multe nuanțe și în modele populare.