Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Rössli

37 produse

Brand Rössli

Brandul Rössli a apărut pe piața europeană în anul 2014. Simte nevoia de a crea ceva nou și diferit de alte mărci. Folosește o tehnică specială datorită cărei îmbrăcămintea își păstrează forma originală și după spălare. A ales bumbacul de înaltă calitate cu fibre lungi de origine indiană. Este inspirat de stilul de modă elvețian. Produce pijamale pentru femei, cămăși de noapte și pijamale pentru bărbați.

Lenjerie senzuală de noapte în cutii de cadouri

Nu numai produsul în sine vă poate face fericit. Se spune că ambalajul atrage. Cu produsele Rössli, vă puteți baza nu numai pe conținutul de calitate, ci și pe ambalaj. Îmbrăcămintea de noapte poate deveni un cadou minunat pentru o persoană apropiată. Veți aprecia ambalajul cadou, mai ales atunci când faceți cumpărături pentru Crăciun.

Cămăși de noapte din bumbac

Cămăși de noapte la modă sunt pe drum. Brandul Rössli reprezintă cămăși de dormit foarte confortabile, al căror design vă va distra și vă va face momentele de relaxare și odihnă mai plăcute. 

Pijamale de bumbac pentru femei

Pijamalele pentru femei Rössli sunt jucăușe, pline de culori și detalii interesante. Veți fi atrași imediat de la prima vedere.

Pijamale pentru bărbați

Căutați pijamale pentru bărbați de toate vârstele în designul modern, alegeți marca Rössli. Aceste pijamale sunt de înaltă calitate, elastice, tăierea și design adaptat noilor tendințe de modă.