Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lavel

16 produse

Lavel - firma ca o meserie

Originile companiei datează din anul 2008. Se bazează pe un proces unic de producție fără o versiune grafică - creează modele direct pe femei reale. Astfel, costumul de baie se potrivește perfect și este creat cu cea mai mare grijă și atenție la detalii. Compania este astfel capabilă să elimine imperfecțiunile din producție. Creează proiecte originale de autor și evită producția în serie.

Lavel - garanția celor mai bune materiale

Compania se mândrește cu utilizarea celor mai bune materiale din lume din Italia și Spania. Aceștia susțin că materialul de calitate este esențial pentru producția de costume de baie. Acest lucru este recunoscut de elasticitatea corectă, de buna uzură și de rezistența la abraziune, de estompare și de alte schimbări materiale nedorite.

Calitate la prima atingere

Din oferta noastră puteți cumpăra costume de baie Lavel și tankini Lavel. Vă va captiva privirea cu culori și modele interesante, dar mai ales cu calitatea unică a manoperei și a materialelor selectate unice din care sunt fabricate. Familiarizați-vă cu Lavel. După cum se spune, "Veți încerca o dată și nu veți mai dori altceva".