Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Donna MK

2 produse

Brandul Donna MK

Donna a fost fondată în anul 1992 și de atunci produce costume de baie, cămăși de noapte și pijamale. Lenjeria este decorată cu dantelă de calitate furnizată din Italia și Franța. Brandul se mândrește cu personal instruit și producție la cele mai noi mașini de cusut. De două ori pe an vine cu o nouă colecție de produse sub brandul Donna. Clienții se pot simți în mod unic și elegant în lenjeria și costumul de baie al acestui brand.

Costume de baie Donna MK

Ca una dintre reprezentanții permanenți ai costumelor de baie din două piese (așa-numitele bikini) în catalogul Lenjerie Alotex, l-am ales pe producătorul Donna. În fiecare an, noile colecții de costume de baie ne-au convins că este brandul dorit. La costumele de baie Donna, apreciem proprietățile bune ale materialului; sortiment larg de modele cu croieli și culori; o gamă mai largă de croiuri simple și culori clasice; decor decent; posibilitatea combinării părților superioare și inferioare și absența unor modele nepractice. În plus, prețurile costumelor de baie variază la niveluri foarte plăcute. O ofertă completă de costume de baie din două piese poate fi întotdeauna găsită în sezonul de vară, puteți profita și de reduceri sau lichidări de stoc interesante.

Pijamale de vară și de iarnă Donna MK

Producătorul Donna oferă o selecție mare de pijamale. Multe pijamale Donna sunt formate din maiou și pantaloni scurți, ideale pentru nopțile calde de vară. Foarte populare sunt așa-numitele pijamale 3/4 Donna, sau pijamale lungi de iarnă, realizate din diverse materiale plăcute și calde. Gama largă de pijamale Donna poate fi de asemenea folosită ca o îmbrăcăminte confortabilă de casă. În ofertă am adăugat și neglijeuri senzuale Donna.