Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

BasBleu

25 produse

Despre BasBleu

BasBleu a fost fondată în anul 1992. Este specializată în producția de sortimente de ciorapi cu un raport excelent preț / performanță. Firele selectate cu atenție provin de la companii de renume. Brandul est cunoscut în toată Europa.

Colanți de maternitate

Aproape fiecare femeie are colanți în dulap. Sunt incredibil de confortabile și potrivite pentru toate tipurile de siluete. Dacă se combină bine cu un top maiou sau tunică, este un outfit de invidiat. Chiar și în timpul sarcinii nu trebuie să renunți la colanți. Doar alegeți din modelele brandului BasBleu.

Sutiene sport

Activitățile sportive vor fi imediat mai plăcute cu sutienele noastre sport cu un sprijin puternic. Încercați noua marcă BasBleu care vă va surprinde cu siguranță.

Ciorapi

Ciorapi eleganți cu model BasBleu reîmprospătează oferta noastră. Potrivite pentru birou sau evenimente. Bandă de silicon plasate pe partea interioară ușurează purtarea ciorapilor. Încercați ciorapi autoportanți din colecția noastră și nu veți mai dori altceva, lăsați picioarele să iasă în evidență.