Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Alege o pătură de calitate și confortabilă

Pătura este un mare ajutor în gospodărie. O puteți folosi ca și cuvertură practică pe canapea, pat sau ca o pătură de picnic. În plus, vă puteți înfășura în ea în zilele reci și vă puteți bucura de moliciune și confort. Vezi proprietățile materialelor pentru pătură.

Teplá deka larisa
Pătură caldă larisa
Jemná deka z bambusu pro miminko
Pătură fină din bambus pentru bebeluș
Hebká deka z mikrovlákna
Pătură moale din microfibră

Pătură fină din microfibră

Aceste pături vor face din casa ta un loc confortabil. Sunt produse în mai multe culori sau cu modele. Le puteți asorta cu ușurință la interiorul dvs. Sunt moi, calde și plăcute la atingere. Te vei simți ca în puf în ele. În plus, sunt ușor de întreținut. Se pot spăla în mașina de spălat, sunt rezistente la abraziune, așa că vor rezista mulți ani.

Pătura care te încălzește perfect

Păturile larisa sunt o alegere excelentă mai ales pentru iarnă. Sunt calde și pot fi utilizate pe ambele părți. Nu zgârie și sunt plăcute pe piele. Păturile larisa sunt cusute din acril, care înlocuiește complet materialul din lână. Este realizat cu modele frumoase care vă pot completa elegant interiorul. Este potrivit ca și cuvertură de pat.

Ce pături sunt alegerea ideală pentru bebeluși?

 Pentru bebeluși sunt bune păturile potrivite pentru pielea sensibilă și delicată a bebelușilor. Perfectă este, de exemplu, pătură de bambus, care este respirabilă și extrem de moale. Un confort real pentru bebeluși o poate oferi și pătura tricotată din fire acrilice. În plus, arată foarte frumos în cărucior, pătuț sau leagăn.