Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Chiloți care-l pun în genunchi

Te întrebi dacă nu lenevim? Dimpotrivă. În fiecare an, oferta noastră crește cu câteva sute de bucăți de produse și branduri noi. Din luna aprilie a acestui an, oferta noastră de lenjerie de damă a fost actualizată din nou. Și asta datorită noul brand Ewana. A confecționat pentru Voi chiloți superbi de dantelă din microfibră flexibilă.

Tanga, sau braziliene? Ambele

Modelele de chilot bazilian sunt din ce în ce mai populare. Să arătăm un pic mai mult din forma feselor este trendy. Chiloți brazilieni sunt cu adevărat un model foarte sexi. Preferați culoarea crem, albă, neagră sau roșie? Puteți să le aveți. Privirile partenerului vor fi ale voastre..

 

Confortul mai presus de toate cu chiloți fără cusături din microfibră

Preferi să porți colanți și te deranjează urmele lenjeriei intime care se vede? Poți fi relaxat. Vei uita o dată pentru totdeauna de această problemă cu chiloți fără cusături. De acestea se ocupă brandul de lenjerie intimă Ewana. Fi încrezătoare în formele tale dorsale.

Te-ai plictisit să porți în fiecare zi același model de chilot din bumbac? Încercați modelele de chiloții din microfibră care respiră. Materialul este foarte plăcut pe piele, ca și cum nici nu le-ați aveat. Chiloți se pot asorta cu un sutien neted din oferta noastră. În compleu veți fi cu siguranță irezistibilă.

 

Prețuri avantajoase la modelele de chiloți din dantelă? Cu siguranță

Credeți că dantela este doar pentru ocazii speciale? Greșit. Chiloți de dantelă sunt perfecte pentru orice ocazie. Arată decent, sunt delicate și frumoase. În garderoba nici unei femei nu ar trebui să lipsească.

Dacă credeți că chilotul de dantelă costă o avere, atunci șă știți că nu este adevărat. În magazinul nostru sunt cu adevărat la prețuri avantajoase. Așa că nu ezitați și împrospetați garderoba cu modele noi. Invitați și partenerul la cumpărături