Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum alegi CHILOȚI LA COSTUMUL DE BAIE? 4

Situație tipică - cumpărăm un costum nou de baie, ne uităm acasă în oglindă și nu ezitam să întrebăm partenerul: "Nu am fundul prea mare?" Privirea lui alunecă pe fundul meu și aruncă: "Este bun." Ce să adaug? Eu de preferat nimic...

Avem o mulțime de întrebări despre îmbrăcămintea potrivită, dar suntem jenați să întrebăm. Apoi alegem un costume de baie în funcție de model sau tendințele momentice, și nu este bine. Este bine să știi cum să te îmbraci, pentru a fi atractivă și mulțumită. Vom folosi următorul manual pentru selectarea chilotului de costum de baie.

 

Pentru fese mari

Depozitați grăsimea în zona feselor? Acoperiți-l. Aruncați toate grijile după cap cu chiloți cu talie înaltă și mânecuțe. Alege nuanțe monocromatice, negre sau culori închise. Pentru partea superioară, alegeți contrastante, modele mai expresive, culori și decorare - atenția va atrage partea superioară a corpului. Frumos veți arăta și în tankini cu un top mai lung. Foarte frumos veți arăta și înfășurați în pareo sau cu un pareo legat pe o parte. Nu fi timid, fundul mare poate fi mândria ta, acest lucuru este dovedit că bărbații le plac. Cu siguranță ați observat că unele femei își măresc aceste părți, și știu foarte bine de ce...

Sfat: Încercați și o pălărie pentru plajă.

  

 

Pentru mascarea celulitidei

De multe ori, cu fesele mari apare și celulitida. Nu plânge cu pielea portocalie luptă până la 90% dintre femei. Se spune că ajută exercițiile sportive, modificări în dietă, utilizarea de cosmetice speciale și liposucție. Dar există o soluție mai rapidă-camuflaj. Încercați cu chiloți cu tăietură mică, chiloți cu mânecuță. Purtați pareo lung și eșarfe de plajă, legate pe o parte..

Sfat:  Pareo se îmbracă repede și arată elegant.

    

 

Pentru picioare scurte

Avem 4 sfaturi despre cum să vă lungiți optic picioarele:

  1. purtați croi cu tăiere mai mare - cu cât este mai mare tăierea pe șolduri cu atât mai bine
  2. alegeți chiloți cu legare pe părțile laterale (evitați chiloți cu mânecuță)
  3. îmbrăcați chiloți cu talie înaltă
  4. parea legați în așa fel să rămănă mai scurt, mini

 

Sfat: Purtați pantofi de plajă pe platformă, ideal în culoarea corpului.

   

 

Pentru fund mic

Vrei să atragi atenția la fundul tău perfect? Alege culori deschise, modele distinctive și tăieturi extravagante. Îți poți permite orice.

Recomandăm: hot tendințe din această vară - chilot tip brazilian.

 

   Jarka de la ALOTEX.ro