Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Ce seturi de halate de baie și pijamale oferim?

Se spune deseori că lucrurile mici nu contează - dar încercați să dormiți într-o cameră unde sunt țânțari ... Este clar că detaliile contează, indiferent de ce se spune. Și noi, în echipa noastră, suntem de acord că merită să cumpărăm un întreg set de pijamale cu un halat de baie, decât să purtăm niște bucăți de garderobă vechi.

Când alegeți, luați în considerare lungimea și materialul pe care îl preferați și de ce. Seturile sunt perfecte ca cadou pentru o ocazie specială - ca zi de naștere, aniversare sau cadou de Crăciun. Seturile vor fi, de asemenea, un cadou perfect pentru nuntă. Dacă decideți să căutați o pereche singuri, consultați produsele pe care le recomandăm. Puteți avea încredere că oferta noastră se actualizează în mod constant.

 

Seturi confortabile de bumbac

Acest set se poate utiliza pe tot parcursul anului. Halatul de baie din bumbac cu pijamale vine la îndemână dimineața dar și seara când se răcește. Puteți, de asemenea, să-l utilizați în ziua liberă pentru relaxare, în timpul petrecut la prieteni, în centrele wellness și în vacanță în hotel.

                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seturi ușoare din viscoză

Viscoza are proprietăți plăcute, deci este excelentă pentru purtarea în timpul verii. Dacă obțineți și o cămașă de viscoză pentru halatul dvs., veți fi o adevărată doamnă. Modelele noastre sunt, de asemenea, concepute pentru femei cu dimensiuni mari (până la 4XL). Gravidele nu ar trebui să rateze halatul de baie și cămașa Nora, ceea ce îi va face să se simtă ca o prințesă din basm.

                                                                           

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seturile de satin pentru pretențioși

Cu siguranță vă veți face viata mai plăcută cu un set de satin luxos. Aproape fiecare halat de satin din gama noastră poate fi potrivit cu un neglijeu satinat sau pijamale pentru a crea un set frumos.


​