Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale de care nu te poți lipsi iarna

În timpul iernii vă plimbați de jur împrejur prin apartament și puneți încălzirea la maxim? Dacă sunteți înghețată chiar și dacă temperatura camerei nu scade sub 25 ° C, vă veți bucura de pijamalele calde. Am selectat cele mai bune pijamale și am testat cât de calde sunt. Acum trebuie să alegeți.

Level 1: Pijamale de pluș

Pijama extrem de caldă acoperită cu fire de păr mediu-lung moale pe interior și exterior. Noi le numim pijamale soft, pijamale polare, sau pijamale pufoase. Din acest material este fabricat atât tricoul cât și pantaloni. Salopeta de pluș pentru femei cu urechi (Harper) este un model care te încălzește perfect.

Level 2: Pijama cu bluză de pluș și cămașă de noapte soft

Dacă pentru orice motiv nu doriți să fiți în pluș de la cap până în picioare, alegeți pijamale care au părțile superioare și inferioare realizate din diferite materiale. Acesta poate fi o combinație de pluș și bumbac (Bufniță, Edita, Vesna, Ursus, Ursulețul) sau de pluș și velur (Daisy, Foxie, Holiday). Dacă preferați o cămașă de noapte caldă de pluș recomandăm (Edita, Felis).

Level 3: Pijama caldă din velur, flanel și frote

Dacă vă plac materialele din velur, flanel sau frote de bumbac, cumpărați această pijama. Aceste pijamale au proprietăți bune de termoreglare și nu sunt fabricate din material de blană. Puteți alege dintre pijamalele de flanel: Dora, Wally și Lenka, pijamale frote: Kveta, Bara, pijamale din velur: Zina, Euphoria, Orhidee, dar și cămăși de noapte Zora și Zina.

Level 4:Cămăși de noapte din bumbac și salopete de noapte

Preferi bumbacul și te încălzești repede? Încercați bumbacul cu partea interioară puțin izolată numită de Italian Fashion mega soft. Materialul este foarte moale și extrem de plăcut pe pielea goală. Puteți alege și în sortimentul de pijamale pentru bărbați (Dexter) și salopete (Mario) și pijamale mega soft de damă (Ala).