Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pentru seri pline de atmosferă: divina Hamana

Poate o pijama să rezolve criza matrimonială?

Anul acesta mi-am făcut de cap de mai multe ori. Am fost ispitită de pijamale, pe care nu mi-aș fi ales niciodată. M-am îndrăgostit de dantelă și de lenjerie de satin... Dar ce soțul meu, care este foarte economisitor? Continuă să-mi laude munca și chiar se uită după modele noi.

Cum te îmbraci pentru soțul tău?

Cum se îmbracă cuplurile în pat a fost creat chiar și un spectacol american reality show. Cuplurile invitate au trebuit să poarte ceea ce dorm în mod normal și apoi ce ar dori partenerul lor. Showul a vrut să sublinieze că criza de parteneriat este legată de lipsa de îngrijire. Modul în care te îmbraci atunci când te întinzi în patul conjugal, alături de soţ sau de soţie, poate juca un rol mai important decât avem impresia în menţinerea unei relaţii de cuplu fericite. Este dovedit că bărbați percep vizual lumea, așa că de ce să nu ne îmbrăcăm elegant și în pat.
 

 

 crează pijamale, halate și body divine din anul 1996

Ce este grozav la brandul Hamana? Acesta creează lenjerie de înaltă calitate, ușor îndrăzneață și selectează cu atenție materialele utilizate de la principalii furnizori din Italia, Franța și Austria. Investiția în lenjerie Hamana se plătește de două ori - lenjeria de lux rezistă mai mult ca nouă și pijamaua seducătoare îmbogățește relația dumneavoastră. În plus, produsele sunt ambalate într-o cutie de cadou.

Puteți sublinia farmecul dumneavoastră în body seducător de dantelă Hamana. Sau tânjești după o piesa originală? Alege un neglijeu cu cupe căptușite, care se poate găsi sub denumirea Margaret. Frumoasă vei fi și în neglijeul roz Coctail

Neglijeul cu model floral Valencia te cucerește de la prima vedere. Multe neglijeuri se pot purta și cu halat de baie ca un set complet. 

Te-ai îndrăgostit de satin? Atunci nu trebuie să renunți. Hamana creează și neglijeuri seducătoare de satin (neglijeu coral Deniza și pijama smarald Loris).

 

Neglijeuri senzuale pentru femeile mai plinuțe? Nici o problemă

Ai probleme să găsești un neglijeu de lux supradimensionat în mărimea ta? Alege de la brandul Hamana. Creează colecții seducătoare în mărimi XXL la 4XL. Hamana se gândește la femeile adevărate și creează cele mai frumoase piese pentru.  

Jára de la ALOTEX.ro