Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Ce vor purta doamnele în dormitor în această toamnă?

Bumbacul - cel mai popular material din lume

Odată cu data avansată din calendar vin diminețile și serile reci. Nimic de făcut, trebuie să ajungi la pijamale cu mâneci lungi și pantaloni lungi. Bumbacul este încă unul dintre materialele de vârf la care fiecare dintre noi îi place să apeleze, deoarece este frumos moale, accesibil și poate rezista la spălarea frecventă. Te întrebi ce pijama de bumbac va fi printre top? V-am pregătit câteva sfaturi pentru cumpărături.

 

Care pijamale de bumbac vor fi cele mai la modă în toamna acestui an?

  • Nadia cu vulpe

Pentru a dormi dulce poți tonifica bine pijamalele cu imprimeu de vulpe și inscripție amuzantă. S-ar putea să fiți surprinși de un cordon la talie și de buzunarele laterale practice. În plus, este posibil să cumpărați pijamale cu același model pentru fete (mărimea 104 - 158).

Cel mai bine veți dormi cu siguranță într-o pijama din bumbac cu modelul preferat sau în culoarea iubirii. Dacă este un model de carouri în roșu sau gri, alegerea perfectă va fi un model de pijama cu nasturi

Ești un romantic incurabil? Poate veți găsi o pijama cu pasărea colibri, decorată în culori pastelate și tăiată ca pijama cu mâneci 3/4.

Nu trebuie să mergeți departe pentru pijamale frumoase și la modă.  Dacă vă plac desenele florale, iubiți culoarea albastru închis și doriți să încercați decupaje interesante, pijamalele Rosalie vor fi potrivite pentru tine.

Dacă ești în căutarea unei pijamale pentru prințesa ta, alege pijamalele fete cu modelul tău preferat de pisică. Cele mai mici dimensiuni (86-140) sunt prevăzute cu manșete la pantaloni. Pentru domnișoarele mai este disponibilă pijamaua Gabi (146-158), iar mama poate străluci în aceeași pijama sub denumirea Gala. Pijamalele identice pentru întreaga familie nu sunt doar o idee amuzantă, ci și un cadou preferat.