Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Brandul tău preferat nu numai pentru femeile însărcinate: Italian Fashion

 

Când va înlocui Prada Italian Fashion?

Luna noastră de miere târzie la Veneția s-a dezvoltat inițial promițător. Așteptam cu nerăbdare să fiu răsfățată ca o fetiță. Urma să experimentez cea mai romantică ședere din viață și voi vedea în sfârșit Mecca modei cu ochii mei. Cu câteva zile înainte de plecarea mea, era clar - în afară de rucsacul de pe spate, am purtat și unul nou în față... În loc de o rochie Prada sau Valentino am adus acasă o bavețică, prima mea experiență cu maternitatea și cămașa de noapte maternă, care ma convins că nu trebuie să renunț la moda italiană nici din cauza unei sarcini neașteptate. Experimentează confortul modei Italian Fashion pe pielea ta.

 

 îmbracă celebrități

Leagănul modei italiene este Italian Fashion care este încă o sursă de inspirație. Oferta de bază a Italiei Fashion include lenjerie de maternitate și de alăptare - cămăși de noapte pentru alăptare și maternitate, pijamale pentru alăptare, sutiene materne, chiloți și tricouri materne. Este preferată și de cunoscuta youtuber ceh Little B (@BaraChvatalova), care vă poate prezenta, de exemplu, ce să împachetați în spital.

 

 

Foto sursa: Little B

Pijamale pentru ea și pentru el

Când am primit primele noastre produse Italian Fashion în anul 2007, am fost impresionați de calitatea designului și prețul avantajos al hainelor. Clienții noștri s-au îndrăgostit foarte repede de Italian Fashion. Așadar, am extins lenjeria de marcă pentru mame și mame care alăptează, am include cămăși pentru femei, pijamale pentru bărbați și halate de baie, datorită cărora puteți aduce farmecul italian în dormitorul vostru și voi

 Jara de la ALOTEX.ro