Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Bye bye holiday!

Ritmul nebun nu este pentru nimeni

Iată-l aici - noul an școlar. Primul nostru născut a început să meargă la școală, așa că am un cap ca un balon și un vânt în portofel de o săptămână. Și pentru a înrăutăți, a început să supere și telefonul. mi-a șters toate contactele. Îmi spun: „Ce nu te omoară te va face mai puternic”.

 

Cum să    relaxați                                                                                                                                    cel mai bine corpul și mintea?

Această întrebare este uneori pusă de fiecare dintre noi. Și toată lumea știe, sau cel puțin se găndește, că nimic altceva nu poate fi făcut decât să încetinească și să doarmă bine. Poate că ești ca mine și ai prefera să pui picioarele pe masă și să fii răsfățat. Permiteți-mi să vă spun ceva - săptămâna aceasta după muncă intenționez să mă bucur de mica mea petrecere privată de adio vacanța. Plănuiesc să mă estompez cu nostalgie la fotografiile de vacanță, cafea într-o cană, halat de baie, liniște și relaxare.

 

Halat de baie pentru wellness acasă

Este mai ușor să aduci atmosfera de relaxare în apartamentul tău confortabil, pe canapeaua ta preferată și în haine confortabile. Un halat de baie poate fi o piesă vestimentară ideală. Pentru toamna și iarna este excelent un halat de baie cald care te încălzește. Poate vă va atrage atenția halatul nostru lung cu broderie Snowflake sau halatul de baie scurt cu stele Hollywood. Face parte din noutăți și produse de top .

 

 

Cum să avem vise dulci?

Va aduce o pijama nouă, o cămașă de noapte sau o salopetă vise frumoase? Cine știe. Dar puteți încerca ... Veți merge la culcare cu mai mult gust în noile haine de noapte cu modelul preferat. Puteți fi siguri că oferta noastră este plină de noutăți. O salopetă de noapte Lovely Cats 3 sau cămașă de flanelă Zora cu model de carouri, poate invoca un somn odihnitor.

 

 
Jára de la ALOTEX.ro