Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Sutienul de negăsit

De când am copii, căutăm ceva aproape zilnic. În practică, arată așa: „Mami, nu găsesc ecusonul.” De regulă, zic: „Du-te și găsește-țil, uită-te în sertar”. „Nu este acolo. Nu găsesc. ” Astfel de situații se întâmplă de obicei într-un moment în care suntem la aproximativ cinci minute în drum spre grădiniță. Căutarea lui este în stil - cu ochii văd partea din față a sertarului (!) fără să privească printre lucruri (!) Sau în altă parte (!). Inițiații îmi vor spune că acesta este un standard aplicat peste tot. În cele din urmă, găsesc lucrul pierdut la prima vedere.

Astfel mi-a dispărut recent sutienul. Probabil toate femeile îmi vor spune că pierderea unui sutien neted popular nu este o plăcere. O căutam peste tot. Ba chiar am trecut prin coșul (întodeauna plin) cu haine de călcat. Sutienul nicăieri. Astăzi m-am gândit că tocmai fusese mâncată de o mașină de spălat, precum și câteva zeci de șosete, din care am mult timp doar o pereche, cu speranța că va fi găsit vreodată. Nu o găsim - o știm cu toții ... Este posibil și ca vântul să o ia de pe șnur și să ajungă într-o locuință pe gazon, unde un câine vesel a găsit-o și a sfâșiat-o sau un pensionar furios aruncându-l într-un container sau a fost păstrată ca trofeu. Cred că nu voi ști niciodată.


Oricum, am acasă încă cinci. Toate au fost cumpărate în magazinul nostru Alotex. Fiecare este folosită în ceea ce privește culoarea îmbrăcămintei sau tipul decolteului, dar și în funcție de starea de spirit. De multe ori port sutienul Carmela de la marca Mat, pentru că mă simt divin chiar și cu mărimea mea de 70C. Deși nu este un model push-up, așa că la început nu am fost prea încântată, dar în final mi se pare mult mai confortabil. Poate sutienul pierdut îl voi înlocui cu sutienul bej Clara de la brandul Eldar, cine știe :-).