Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Zbori spre soare?

Vine vacanța și tu alegi ce să porți. Vrei să fii la modă și să nu-ți golești portofelul? Contactați magazinul nostru online Alotex.ro. În fiecare an alegem cele mai bune dintre cele mai noi modele de producție europeană potrivite pentru plajă, dar și sub haine sau pentru noapte. Cumpără o bază de calitate a garderobei tale și fii la mare o frumusețe.

Celebrul Prada a spus cândva: Nu am încredere în oamenii care spun că îmbrăcămintea nu este importantă. Îmbrăcămintea, nu este doar o bulă publicitară care izbucnește și apar altele noi, cu îmbrăcăminte spunem ceva intim despre noi înșine. Cumpărați lenjerie intimă la modă pentru a arăta iubirea partenerului fără cuvinte. Obțineți un costum de baie elegant pentru a sublinia calitățile personajului tău și a ascunde defectele minore. Împachetați pentru noapte haine cu gust pentru vacanța dvs.: neglijeu din satin, neglijeu din viscoză cu detalii de dantelă sau pijamale originale sau cămașă de bumbac cu imprimare veselă. Nu este nimic altceva mai bun decât să dormi confortabil și să te relaxezi de la îndatoririle de zi cu zi. Vă puteți simți lejer într-un halat de baie, perfect pentru uzura pe tot parcursul anului.

 

Nu este degeaba să spui: Te-ai născut ca un original, deci nu mori ca o copie. Știm cât de important est pentru clienții noștri o alegere largă și a originală a fiecărui model. Acesta este motivul pentru care ne extindem continuu oferta cu produse și branduri noi. Puteți fi siguri că, cu noul sezon, vom lansa noutăți din fiecare categorie.